Hazel faresi resimleri ve gerçekler

Fındık faresi

Sipariş: Rodentia
Alt takım: Sciurognathi
Aile: Myoxidae
Alt aile: Myoxinae
Tür: Muscardinus avellanarius

Anahtar Kelimeler: kuyruk , kış uykusuna yatmak

Yaygın fındık faresi, ela uyku faresi Tehdit Altında (LR / nt) olarak listelenmiştir, IUCN Tehdit Altındaki Türlerin Kırmızı Listesinde, yakın gelecekte tehdit altındaki bir kategori için uygun olmaya yakındır veya bu kategori için uygun olma olasılığı yüksektir.



Ülkeler
Arnavutluk , Avusturya , Belarus , Belçika , Bosna Hersek , Bulgaristan , Hırvatistan , Çek Cumhuriyeti , Danimarka , Fransa , Almanya , Yunanistan , Macaristan , İtalya , Letonya , Litvanya , Makedonya , Hollanda , Polonya , Romanya , Rusya , Sırbistan ve Karadağ , Slovakya , Slovenya , İsveç , İsviçre , Türkiye , Ukrayna ve Birleşik Krallık
Hakkında bazı gerçekler
Fındık faresi

Yetişkin kilosu : 0,027 kg (0,0594 lb)



morkie maltese teriyer karışımı

Maksimum uzun ömür : 5 yıl

Kadın vade: 335 gün



Erkek vade: 335 gün

Gebelik: 23 gün

Sütten kesme: 39 gün



Çöp boyutu: 4

Yılda litre: 2

Küçükler arasındaki aralık: 50 gün

Doğumda kilo : 0,001 kg (0,0022 lbs)

Vücut ağırlığı: 0,024 kg (0,0528 lbs)

pitbull Alman çoban rottweiler karışımı

Kaynak: Bir yaş lisanslı DC

Ela yediuyuru hakkında gerçekler

YAKALANAN HAYVANLAR BOŞANIR VE ÖLÜYOR, AMA YENİDEN GİRİŞLER BAŞARILIYOR: YURTTAN DERSLER Muscardinus avellanarius, ela faresi, büyük ölçüde azalmış bir habitat olan çeşitli antik ormanlık alanların göstergesi olan, korunan bir Avrupalı ​​türdür.

Sulak alanda yaygın fındık faresi (Muscardinus avellanarius) da bulunur.

Hazel Dormouse /: sarımsı bir karnı ile sarımsı renktedir.

Hazel Dormouse veya Muscardinus avellanarius, IUCN Kırmızı listesinde (1996) Düşük Risk / Tehdit Altında olarak listelenmiştir.

opendocument Woodland yaban hayatı: Bir zamanlar yaygın olan ela yediuyuru Muscardinus avellanarius, Surrey'de düzensiz bir şekilde dağıtılır ve gelenekselin sona ermesi nedeniyle büyük ölçüde azalmıştır.

Ortak uyku faresi (bazen 'hazel' uyku faresi olarak da adlandırılır), Birleşik Krallık ve Avrupa yasaları kapsamında sıkı bir şekilde korunmaktadır.

Ortak veya ela yediuyuru (Muscardinus avellanarius) artık adından da anlaşılacağı gibi yaygın veya bol değildir.

Satılık feist av köpekleri

Britanya'da iki tür fındık faresi bulunur, ancak ela yediuyuru tek yerli türdür.

Bu kemirgen Muscardinus avellanarius, cinsinin tek temsilcisidir, ancak az sayıda Eski Dünya türü içeren Gliridae veya Myoxidae familyasına aittir.

Karwin Muscardinus avellanarius, Britanya'nın en çok nesli tükenmekte olan memelilerinden biridir. ( Tam metin )

Muscardinus avellanarius, Britanya'nın nesli tükenmekte olan memelilerinden biridir. ( Tam metin )

The Rise of the Dormouse - Britanya'nın son derece uykulu fındık faresi, enerjik kurtarma çabalarının odak noktasıdır Patrick James'in elindeki uyku faresi, ününü yerine getirmiyor. ( Tam metin )

Dördüncü uyku faresi türü - yaygın uyku faresi (Muscardinus avellanarius) - Litvanya'da oldukça yaygındır ve yaygındır. ( Tam metin )

Tara Mack Britain'ın sevecen uykulu fındık faresi, enerjik kurtarma çabalarının odak noktasıdır ( Tam metin )

Ela fındık faresi, İsveç'teki ulusal Kırmızı Listede özen gerektiren olarak sınıflandırılmıştır. ( Tam metin )

H ile başlayan daha fazla hayvan